lördag 5 januari 2013

Lördagspass med VCK

Körde med dubb både bak och fram idag och det kändes som helt rätt val. Det var halt ute, men det gick ganska bra ändå. Tyvärr hade vi en liten incident på en grusväg. Is som ställde till det på vägen gjorde att en kille vurpade och en annan hann då inte bromsa. Han som inte hann bromsa skadade axeln. Tror "bara" att det blev en muskelskada med det är tråkigt när det händer.
Det mesta av rundan gick på asfaltsvägar. De flesta grusvägarna var isiga och hala. Jag hade riktigt trötta ben idag och hade riktigt ont den sista biten. Strax över 9 mil och 3 tim o 30 min fick vi ihop.
Hade planer på att göra en massa idag men efter lite mat somnade vi i soffan alla tre. Vaknade och insåg att klockan var ganska mycket. Det blev en sväng till kvantum och handla lite sen gick vi bort till Olympia och åt mumsig mat. Så mina planer får vänta tills imorrn.


3 kommentarer:

  1. Att de va halt de märkte ja när ja fick åka ut o hämta han, va senare på kvällen o lämnade av goa o starka värktabletter till han o då va han okej men hade ont i armen så troligt är de en sån skada han har som du trodde...

    SvaraRadera
  2. Ok, tur att det inte var värre. Får hoppas att han snart är helt ok igen!

    SvaraRadera