måndag 21 januari 2013

Helgen

Förra veckan var ganska jobbig. Tidiga mornar för att hinna träna och sena kvällar för att hinna med allt annat som stod på schemat. Det var skönt att åka iväg vid lunch i fredags till Båstad och hotell Skansen för att njuta lite på SPA tillsammans med tjejerna på jobbet.
Tyvärr är det så att schemat även är ganska fullt även när man åker iväg. Men en massage i fredags och god mat gjorde gott. Startade även lördagsmorgonen med en liten sväng till gymmet, hotellfrukosten smakade riktigt gott efter det.
Igår ägnade vi i stort sett hela dagen till att packa flyttkartonger. Fick en hel del gjort, men det tar tid.
Den närmaste tiden kommer att bli svettig. Vi ska hinna med att packa, städa och få till någorlunda bra träning där i mellan. Men det ska gå fint! Träningen kommer att bli lite lidande under två veckor medans vi flyttar men något kort och intensivt pass ska man nog kunna få till! Samtidigt är det ju riktigt roligt. Längtar tills vi är klara och kan mysa runt i vårt nya hem.
Kände mig lite trött och hängig igår och idag har jag lite känningar i halsen. Får hoppas att det bara är något tillfälligt. Får se hur det känns ikväll, det blir träning inomhus iaf.




Mys!


Riktigt god mat!


TV på löpbandet minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar