lördag 2 juli 2011

Svamp, träning, SM och hårdrock.

Helgen har än så länge varit fullspäckad, och kommer att fortsätta vara det även imorrn. I fredags började jag jobba "redan" kl. 7.00 (ZzZzZ) sen kom Patrik och hämtade mig strax efter tre då vi direkt åkte till Brännehylte och fikade. Patrik hade köpt budapestbakelser, det ska firas att huset är sålt :-) Vi åkte sedan ut och vittjade våra kantarellställen och fick med oss 5 liter hem. Kul med mycket svamp, men mindre kul att rensa..Vi avslutade fredagkvällen med 7km löpning och hämtade sedan god thaimat ifrån Olympia.

Idag gav vi oss iväg på cyklarna till skillingaryd, åt en god baguette på Teds (tack för tipset mamma) och cyklade sedan hem igen. Duschade snabbt, åkte sedan iväg till Halmstad. Det var SM i sprinttriathlon. Vi hade två cykelkompisar som skulle vara med och tävla, Jenny och Erik. Jätterolig tävling att titta på. Vi blev själva lite sugna på att tävla men kom sedan snabbt på att vi skulle säkerligen skulle vara 20 min efter redan på simningen. Både Jenny och Erik var riktigt duktiga, inte lätt att springa i den tryckande värmen som det var idag. Men inget regn kom det och det var riktigt mysigt att avsluta visiten i Halmstad med en god pizza på en uteservering. Längtan efter semestern blev bara större.

Imorrn blir det cykling med gänget och sedan snabbt hem och äta och duscha för att sedan åka upp till Göteborg och kolla på Metallica.. Fullt upp som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar