måndag 25 juli 2011

Hemma igen

Då var vi hemma igen efter två veckor nere i Mellbystrand. Två veckor som gick alldeles för fort. Särskilt den sista veckan. Jag förstår inte alls vart den tog vägen. Menmysigt har vi haft det. Även om det inte har blivit några soliga dagar på stranden så har vi ändå fått dagarna att gå med träning, läsning, lite shopping och en massa fika :-) Vi har bla varit på Café Killeröd och ätit Carl Johan Bernadottes tryffeltårta..mums. Rekommenderas verkligen.

I lördags åkte vi direkt från stugan ner till Malmö för att köra Ringenloppet. Damelit körde tillsammans med sportklassen och pojkar 15-16 år. Det är en platt bana på 11 km. Vi körde detta varvet 6 ggr. Alltså 66 km. När banorna är platta så blir det oftast väldigt många ryck i klungan för att försöka få folk att bli trötta och inte orka med. I ena stunden går det i 50 km/h och i nästa fiser klungan runt i 30 km/h. Ganska jobbig körning. Jag tappade tyvärr klungan i slutet på näst sista varvet. Vet tyvärr inte riktigt vad som hände, med det hände i kantvinden så det kan ha varit en av orsakerna. Vi var sen sex stycken som körde in i mål och självklart blev det en liten spurt på slutet, där jag lyckades komma förbi alla utom en kille som precis kom före. Tänk att det är så roligt att spurta.:-)

Idag har det blivit både ett cykelpass och ett löppass. Sen har vi även varit Patriks hus och rensat lite och sen blev det lite fika hos mamma o pappa. Imorrn får vi se vad dagen bjuder på, men säkerligen så kommer den att innehålla träning!

3 kommentarer:

  1. Amen nej! Missade jag dig i Malmö nu... jobbade så klart i lördags, men ändå. Gött att du tog killarna på spurten:)

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte ringt till dig men sen var det så tråkigt väder med en massa regn, och det är ju inte så roligt att stå och titta i regn. Men det kommer fler gånger. Vill gärna komma ner och hälsa på er och se hur ni har det nu..

    SvaraRadera
  3. Äsch då! Ja, du får gärna komma o hälsa på. Vore trevligt. Vi har ju till och med skaffat gästsäng nu så... :) Kan ju se om vi kan tajma med något eventuellt lopp eller så.

    SvaraRadera