torsdag 7 oktober 2010

Träning och kickoff

Okej..vi får köra lite snabb update på vad som hänt under veckan nu när jag varit dålig på att blogga. Inte för att det har hänt speciellt mycket. I måndags var det en skön vilodag. 6 dagars träning på raken sen behöver man en vilodag :-) Jag passade på att handla och laga lite mat..Fisk och köttfärslimpa blev det minsann.
I tisdags skulle jag och Patrik ut med crossarna och se om vi hittade några grusvägar runt Värnamo. Lyckades väl sådär. Nästan en mil grus och nästan tre mil asfalt blev det väl ungefär. När vi kom hem bytte vi cykelskorna mot löparskorna och tog ett varv runt osudden också. När man inte kan bestämma sig om man vill springa eller cykla så gör man bägge delar, perfekt:-)
Igår blev det också en vilodag, detta pga av att vi hade Kickoff med Team High Chaparral. Började med fika och sen lyssnade vi på Eva-Lena Frick, VD för Vätternrundan som var på besök. Efter det var det snack om vad som kommer att hända det kommande året. Kommer nog att bli ett bra träningsår detta. Kan behövas om det ska tävlas lite nästa år ;-)
Idag blir det nog en löprunda efter jobbet sen blir det fika hos Patriks kompisar i Värnamo :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar