lördag 31 juli 2010

Semester update

Nu är det snart bara en vecka kvar på semestern. Tiden går som vanligt alldeles för fort, men lite har vi minsann hunnit med.
Efter husvagnsemestern i Karlskrona så bar det iväg ner till Skåne och Ystad. Dags för tävling för Patrik igen. Tempolopp denna gången. Lagom till vi anlände så började det att regna, men det gick fin fint ändå :-)
Vi hade bokat rum på ett vandrahem som låg lite utanför Ystad, i Svenstorp (där loppet gick). På kvällen åkte vi in till Ystad och käkade plankstek och gick runt och spatserade i denna mysiga stad.
På vägen hem sen åkte vi förbi Höganäs och handlade lite smått och gått sen blev det även en sväng in till Torekov. Många fina båtar låg det inne i hamnen. Antagligen pga av blåsten :-)

Denna veckan har varit väldigt lugn, vi har bara varit hemma och myst omkring. Kissarna har varit hemma några dagar. Så en massa gosande med mina fisungar har det blivit.

Igår trotsade vi regnet och tog på oss regnkläder och stövlar och begav oss ut i skogen för att plocka lite svamp. Nästan 3 liter svamp hittade vi minsann. (det tråkiga är att rensa allt sen)

Imorrn blir det att åka en sväng till Vårgårda för att titta på cykel. Vårgårda Open :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar