måndag 15 mars 2010

Färdigflyttad

Underbart med sol..man blir lite extra glad när hon lyser så fint!
Då har det gått en vecka utan uppdatering igen..dåligt..ska försöka ändra på detta.
Förra veckan bestod mest av flytt, Ikea och lite städning. Likadant blev det i helgen.. Men nu så är man flyttad och klar..nästan iaf..Lite små grejer som ska fixas bara. Trivs väldigt bra än så länge..och är väldigt nöjd..mysigt och fint blev det.
Kanske kan bjuda på lite bilder sen.
Det tråkiga med förra veckan var min träning..det var ingen bra vecka alls. Men så är det, nu var det flytten som gällde..Nya tag denna veckan..och nu är det dags att sätta fart ordentligt..Göteborgsvarvet och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Nästa vecka är det dags att åka till Italien..ska bli riktigt roligt men väldigt nervöst..det går fort nedför backarna..
Vet inte om jag ska börja veckan med lite löpning eller spinning..hmm..Vill gärna cykla men hinner inte vara ute så länge innan det blir mörkt..Få hoppas på en runda till helgen istället.
Dags att fortsätta jobba lite..

2 kommentarer:

  1. Kul att du trivs!
    Du vet att du bara kan höra av dig om du känner dig ensam...
    När och med vilka åker du till Italien med? =)

    SvaraRadera
  2. Tack Kajsa, snäll du är:-)
    Jag åker med cykeltours som arrangerar resan..det är sammanlagt 140 personer..Vi är ungefär 10 st härifrån tror jag. Ska bli spännande..Vill du bo i Värnamo då så är lägnheten ledig ;-) Fast tyvärr får det inte vara husdjur i den :-(

    SvaraRadera