tisdag 6 maj 2014

Danmarkstripp

1:a maj åkte vi ner till Helsingborg och turade över till Danmark och Helsingör. Vi strosade runt och hade det riktigt mysigt. Lite kalla vindar men kom man undan blåsten så var det riktigt skönt i solen. En förhoppning som jag hade med resan var att få äta smörrebröd och dricka en öl, gärna då ute i solen, och så blev det minsann. Goda smörrebröd var det också. Tre olika fick vi var, på mina var det ägg/räkor, rödspätta/remouladsås och rostbiff.
Framåt eftermiddagen åkte vi tillbaka till Helsingborg där vi hade bokat rum på Marina Plaza.Fint hotell som ligger helt rätt. Nära till allt. Både stan och båtarna. Här hängde vi resten av dagen och bara njöt.
Dagen efter åkte mina föräldrar ner till Bjärred och hälsade på familjen Noaksson medans jag och Patrik stannade kvar i Helsingborg då Patrik hade sett ut en vinylaffär som var målet med denna dagen. Tyvärr var det inte riktigt vad han hade hoppats på så vi gick vidare till Ebbas fik och fikade på riktigt smarriga sötsaker. Vi blev ganska snabbt klara på stan och beslutade oss för att ta bussen ut till Väla istället.
Här tillbringade vi lite tid innan mamma och pappa kom och hämtade oss för hemfärd.
En riktigt mysig utflykt. Det är perfekt att ta båten över och strosa runt lite i vårt grannland.
Helsingör

Smörrebröd

Svårt att välja bland allt gott Ebbas fik.

Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar