söndag 28 juli 2013

Veteran SM Ystad

Då var vi ganska nyligen hemkomna ifrån Skåne där vi har tillbringat hela helgen. Patrik har tävlat och det har gått riktigt bra. I fredags var det 3 mil tempo. Han hade som mål att komma topp 5 och det var precis vad han lyckades med. Efter ett riktigt varmt och svettigt lopp kom han på en femteplats! Riktigt bra. I lördags var det ledigt för honom då det var partempo så vi kollade först när de andra körde sen åkte vi in till Ystad och strosade runt, åt go mat och en glass givetvis. Riktigt mysig stad.

Idag var det dags för linjelopp. 13,5 riktigt varma och blåsiga mil. I H40 hade vi i Värnamo 4 startade och i H30 hade vi 3 startande. Jag tyckte alla gjorde bra ifrån sig och vi hade med någon i utbrytning i båda klasserna. Kul! Det som jag tyckte var allra roligast var att Patrik körde riktigt bra idag, han var loss flera gånger och var i utbrytning större delen av dagen. Tyvärr fick han kramp någon km innan mål men lyckades ändå komma in på en fin 6:e plats. 
Som pricken över i:et tog Värnamos Filip Svedberg guld i H30! Vilken dag! Han gjorde en attack nån km innan mål och vann med 4 sek. Riktigt starkt! 
Det har varit en härlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar